5 предложения за Празника на буквите в мола

Един от най-светлите празници за славянския свят е на прага и със сигурност заслужава да бъде отбелязан подобаващо - с празник на буквите. И въпреки, че май е най-пъстрия месец в годината и всички предпочитаме да сме навън, ние подбрахме 5 примамливи предложения за празника от търговските центрове - в случай че вали или просто за след разходката в парка.

На 24 май Paradise Center кани малчуганите да отбележат празника с много игри и забавления свързани с буквите по време на които всеки от тях ще може да научи и по нещо ново. Забавата стартира в 13:00 часа на ниво -1 и ще бъде допълнена от любими детски песнички. В Bulgaria Mall на 23 и 24 май ще има детска работилница, където от 11:30 до 17:00 часа специалисти от ДЧГ "Мария Магдалена" ще покажат забавни идеи по случай празника.

В Sofia Ring Mall от 14:00 до 18:00 часа детската сцена до магазин Kenvelo ще е място за детска работилничка Темите ще са разноцветни букви и картички с летящи букви.

Във Варна пък ще има Парад на буквите - организиран от Mall Varna специално за малчуганите от началните класове на варненсите училища, той за поредна година ще даде възможност на всички желаещи да покажат изработени от всякакви материали и по всякакъв начин букви. Парадът започва в 13:00 часа на 24 май, а за всички участници са предвидени множество награди.

И за финал, едно предложение от книжарници Сиела, където в Деня на славянската писменост и култура всички книги на издателство Сиела ще са на половин цена.

(източник снимка: Paradise Center)

Етикети: 
Магазин: 

Твоето мнение