City Center Sofia и embrioo.com помагат на млади предприемачи

Вече четвърти ден в City Center Sofia се събират хора, с амбицията да се превърнат в предприемачи, които търсят различни възможности за реализация на идеите си или развитие на кариерата си. Екип на embrioo.com представя бизнес инкубатора и отговаря на всички въпроси на участниците. Най-интригуващо за младите е да разберат от къде идват идеите, които embrioo Incubatorпредоставя на екипите в програмата - в какви сфери и индустрии са, от къде идва финансирането на потенциалната новостартираща компания и какви успешни истории, на стартирали екипи, вече има. В кратка презентация, заинтригуваните младежи получават отговори на всичките си въпроси и могат да видят на практика как работи програмата, как могат да се включат и какво да очакват.

За да се почувстват вече като успели звезди, екипът на JobTiger TV заснема интервю с всеки, който има желание да сподели кариерните си амбиции, като преди това, екипът на козметичната линия Chen Yu предоставя професионален грим, за да могат участниците да се почувстват комфортно пред камерата.

Пред JobTiger TV, младите споделят, че предпочитат да бъдат предприемачи и да развиват своя потенциал и кариера в тази посока. По-смелите разкриват  и някои от идеите, които имат. Много от тях искат да стартират бизнес в сферата на високите технологии и онлайн платформите, предоставящи различни услуги.

На събитието присъстват и вече реализирали се успешно предприемачи, които търсят млади и амбициозни хора, на които да помагат по пътя към успешното стартиране на бизнес.

Събитието ще продължи до неделя 13 октомври, като може да намерите сцената и екипа на embrioo.com, JobTiger и козметичната линия Chen Yu в централното фоайе на City Center Sofia, от 11.00 до 15.00 часа.

Етикети: 

Твоето мнение