Grand Auto 2013 събира 30 световни марки

За трета поредна година Grand Mall Varna ще стане домакин на автоизложение на най-нашумелите на световния пазар в момента автомобили.

В дните от 10 до 20 октомври във Варна ще бъдат изложени автомобили от всички сегменти, които ще се разположат на площ от над 4 500 кв. м. по етажите на мола. Луксозният сегмент на автомобилния пазар ще бъде представен от Mercedes, BMW, Audi, Alfa Romeo, Lexus, Jaguar, Land Rover, Jeep и Volvo, а по-масови автомобили ще покажат почти всички представени в България марки - европейските Citroen, Renault, Dacia, Skoda, Fiat, Peguet, Opel, задокеанските Chevrolet и Ford, а азиатските производители с експонати ще са KIA, Nissan, Honda, Mazda, Subaru, Suzuki, Hundai. За много от моделите в изложението ще се предлага и тестдрайв, който ще се провежда на открития паркинг на етаж 2 в Grand Mall Varna.

Тази година в дните на изложението посетителите на търговския център ще могат да вдигнат адреналина си с дрифт ауто изложба, на която професионални състезатели с гордост ще демонстрират своите машини - Ива Русинова със Subaru, Павлин Пенев с BMW Е30, Иван Симеонов с BMW Е36, Кирил Илиев с BMW Е36,  Николай Караджов с BMW Е30, Галин Петров с BMW Е30 и BMW Е36, Красимир Стефанов с Toyota Supra и Марти Манев с Mazda RX7.

Етикети: 

Твоето мнение