Alexander Wang с капсулна колекция за H&M

Вълнуващите модни новини не престават да валят. В събота по време на популярния музикален фестивал Coachella H&M съобщиха официално, че следващата капсулна колекция на марката ще бъде създадена в сътрудничество с американския дизайнер Alexander Wang. Въпреки че информацията изтече няколко дни предварително в Instagram профила на дизайнера, където той пусна няколко тийзъра, официалното обявяване на новината беше очаквано с нетърпение.

По предварителна информация капсулната колекция Аlexander Wang x H&M ще включва облекла и аксесоари за жени и мъже и ще бъде пусната в продажба на 6-ти ноември 2014 г. в над 250 магазина на H&M в цял свят, включително и в България.

За съвместната колекция Alexander Wang коментира: „За мен е чест да създам колекция за H&M. Работата с екипа на компанията е вълнуваща и забавна. Те се отнасят много либерално към съвместната ни работа и предразполагат към креативност. Това ще бъде страхотен начин повече хора да се докоснат до същността на марката и стила на Alexander Wang.“

Нямаме търпение да видим колекцията на живо, а междувременно ще ви показваме всички ексклузивни предварителни кадри от нея. Stay tuned!

Етикети: 
Магазин: 

Твоето мнение