Блясък и стил в празничната колекция на MAC

Всяка година с наближаването на празничния сезон започваме да правим дългия списък с коледни желания. И в тях неизменно присъства поне един козметичен комплект. А как да устоим, когато на пазара се появяват все повече лъскави и изящни палитри, куфарчета и несесерчета, скрили в себе си истинска магия за красота?

И тази година вълшебниците от MAC ни очароват с тяхната празнична колекция, която внася щедри дози блясък в ежедневието ни. Това време от годината е и най-подходящото за смели експерименти и разчупване на грим рутината. Колекцията е разделена на три части.

Първата, наречена Heirloom Mix, се доближава най-много до редовните продукти на MAC и е предназначена за дамите, които не обичат прекалено бляскавата визия, независимо от сезона.

Втората - Keepsakes Exclusives, се състои от колекционерски козметични комплекти, включващи сетове четки и разнообразни нюанси грим палитри за всеки вкус.

Третата Objects Of Affection е много подходяща да разделите с приятелки, защото всеки комплект съдържа четири или пет различни нюанса гланцове за устни, бляскави пигменти или лакове за нокти.

Коледната колекция на MAC вече е заредена в магазина им в The Mall.

Етикети: 
Магазин: 

Твоето мнение