Genifique Advanced - подмладяваща магия

Неведнъж сме писали за необходимостта да включите серум в ежедневната грижа за кожата си. В днешния забързан градски ритъм на живот само кремът вече не е достатъчен. Един от любимите ни вълшебни серуми, скрити в красиво стъклено шишенце с пипета за прецизно дозиране на продукта, е активаторът на младостта Lancome Génifique. Той е сред абсолютните бестселъри на компанията в цял свят, спечелил над 130 международни награди. Lancome наскоро представи неговата подробрена версия - Advanced Génifique, която притежава формула, защитена с 9 патента и е с доказана ефективност във възстановяването и активирането на 10 видими и осезаеми признаци, които са характерни за младата кожа.

Подходящ за всеки тип кожа, Advanced Génifique е първата и най-важна стъпка на всеки ритуал за красота през деня и през нощта. Свежата и лека текстура се абсорбира моментално от кожата и създава усещане за плътност, еластичност, сияйност и копринена мекота. Като резултат от 15 месеца работа върху дизайна и много технически разработки, подобрената версия на серума е снабдена с удобен самозареждащ се капкомер. С едно натискане, той взема точно необходимото количество за най-качествено нанасяне на продукта.

Новата рекламна визия на продукта е не по-малко впечатляваща от неговите характеристики. Тя обединява световноизвестни звезди като Пенелопе Крус, Лупита Нионго, Кейт Уинслет и Лили Колинс (дъщерята на Фил Колинс). Актрисите позират в изчистени кадри, акцентиращи върху универсалността на продукта, който ще събуди най-доброто във всеки тип кожа.

Твоето мнение