H&M Conscious Exclusive 2015 - колекцията

16 април е денят, в който елегантната колекция H&M Concious Exclusive пролет/лято 2015 ще бъде заредена в избрани магазини на марката по света, както и в България на бул. Витоша 6.

Тя включва актуални модели, създавани от материи като коноп, органичен лен и гладка кожа от устойчив произход. Кампанията за Conscious Exclusive е ексклузивно представена от актрисата и хуманитарен активист Оливия Уайлд, за което ние вече ви информирахме. „Възхитена съм от колекцията H&M Conscious Exclusive – това се дължи както на визията й, така и на заложените в нея етични принципи. Точно такава трябва да бъде модата: фантастичен стил, който по естествен начин става все по-устойчив”, казва Оливия.

Тазгодишната колекция Conscious Exclusive от H&M черпи вдъхновение от различните кътчета на планетата, акцентирайки върху универсалната природа на роклята. Използвани са разнообразни, интересни устойчиви материи – от рециклираните мъниста за декорация до органичната гладка кожа, от която са изработени минималистично яке и сандали с дървен ток. Моделът без ръкави от органичен лен и коприна с ефектна издължена кройка е украсен с ръчно изрисувани птици. Черната дълга рокля, изработена от Tencel® и рециклирана вълна, демонстрира африканско влияние с украсата от редове пайети от рециклиран материал.

Етикети: 
Магазин: 

Твоето мнение