H&M и Deichmann откриха магазини в Панорама мол Плевен

На 12 април официално отвори врати Панорама мол Плевен, за чието предстоящо откриване бяхме писали още през септември миналата година. Търговският център Панорама мол в Плевен бе официално открит в 10:00 часа от кмета на община Плевен д-р Димитър Стойков при изключителен интерес. Търговската площ в центъра е общо 17 500 кв.м. На нея са разположени магазините на над десет водещи световни марки, кино „Арена", български търговски марки като „Зора" и много други. Осигурени са и 400 паркоместа на две подземни нива, а нивото на заетост при откриването е 80%.

Сред най-големите магазини в новия мол е този на шведската марка H&M. Брандът, известен със своите модерни облекла и лимитирани дизайнерски колекции на достъпни цени, за първи път стъпва и в Плевен. Откакто стъпи на българският пазар шведският гигант откри общо 11 магазина в 5 български града: София, Варна, Бургас, Стара Загора и Пловдив. 7 от магазините се намират в столицата.

Веригата магазини за търговия с обувки Deichmann също отвори първия си магазин в Плевен в новия мол. Това е 17-ият магазин на марката в България, който се простира на площ от 400 кв.м. и предлага впечатляващо многообразие от дамски, мъжки и детски обувки на изключително добри цени. По повод откриването на първия си магазин в Плевен от Deichmann са подготвили много промоции и изненади за клиентите, свързани с горещите тенденции в модата при обувките през пролетно-летния сезон.

През този сезон любителите на актуалната мода ще се радват на голямо разнообразие от ботуши: летни без подплата, в стил момчешки шик или пък с проветриви перфорации, прорези или пък с капси и блестящи камъчета. Редом с обувките с висок ток, затворени или отворени, с или без каишки, за пролетното настроение допринасят и равните обувки. Лоуфърите са на особена почит, но и балеринките остават актуални. За по-топлите дни са подходящи равните сандали, които носят лятна лекота. Искрящо златно, сребърно и бронзово, както и техните метални отблясъци, са си извоювали постоянно място в лятната цветова гама на Deichmann.

Етикети: 

Твоето мнение