H&M с онлайн магазин за България

Една от най-популярните марки за ежедневно облекло в света H&M официaлно обяви, че вече ще предлага своята гама продукти и онлайн в България. Продажбите стартираха от 9-ти април, в навечерието на великденските празници.

За първи път у нас вече ще имаме достъп и до сезонните колекции за дома на H&M Home, наред с облеклата и аксесоарите за жени, мъже и тийнейджъри. Богатата онлайн гама на марката включва и дрехи за бременни и HM+, както и пълна детска линия за всички възрасти. Специални промоции и ексклузивни артикули, предназначени само за онлайн продажба, вече ще радват и българските потребители на HM.com. Достъпът до артикулите в онлайн магазина на H&M е улеснен и със специално мобилно приложение за смарт телефони и таблети. По случай старта на шопинг преживяването онлайн, H&M предложиха и първия си бонус за българските си клиенти – безплатна доставка до 3 май 2015г.

„Стартирането на онлайн магазина на H&M в България е важна стъпка за нас в постигането на по-широко покритие в страната и бележи нашия постоянен стремеж да надминем очакванията на клиентите си. Онлайн платформата е идеалното допълнение към нашите 16 магазина и дава възможност на всички клиенти да се насладят на прекрасно шопинг изживяване 24 часа в денонощието!”, обобщава начинанието Доминик Фантачино, регионален мениджър на H&M за България и Гърция.

Етикети: 
Магазин: 

Твоето мнение