Кристиан Лубутен с колекция лакове за нокти

Всеки знае историята на създаването на прочутите червени подметки от Кристиан Лубутен, които преди няколко десетилетия той смело боядиса с лак за нокти и ги превърна в хит. Сега повелителят на токчетата има нова изненада за всички свои почитателки - той смело пристъпва в козметичната индустрия с първата си колекция лакове за нокти. Тя съдържа цели 30 нюанса, а не само класическото червено и черно както бихме могли да предположим.

Колекцията е разделена на три групи: Pop, Nude и Noir, като централно място, разбира се, заема червеният оттенък Rouge Louboutin. Отличителна черта на новите лакове е, че имат изключително богат и наситен цвят и дълготрайност. Шишенцата, в които е приютен безценният продукт, са от ръчно шлифован кристал, увенчани със стилна капачка във формата на заострено стилето.

Колекцията лакове ще бъде пусната в бутиците на  Christian Louboutin, както и в луксозната верига Saks Fifth Avenue в края на август, на цена от 50 долара. Дизайнерът споделя по повода, че иска сериозно да се занимава с козметика и обещава, че в следващите няколко години ще представи и други продукти за красота. А на нас ни остава само да отскочим до най-близкия бутик и да украсим не само гардероба си, но и тоалетката си с неповторимите произведения на повелителя на токчетата.

Етикети: 
Магазин: 

Твоето мнение