MAC откри своя втори магазин в София

Една от най-влиятелните компании в света на професионалния грим MAC Cosmetics отвори своя втори магазин в София с пищен спектакъл. Мотото на марката – „Всяка раса, всеки пол, всяка възраст“ – отразява нейното отношение към индивидуалността, артистичността и силата на себеизразяването. Като марка, която вярва в „силата на споделянето“, MAC отваря широко сърцето си към света.

Заради своята страст, артистичност и стремеж към иновации, MAC е предпочитаната марка гримове на повече от 200 модни ревюта по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж. Брандът подкрепя от години събитието „Седмица на модата“ и в други градове по света като Атина, Копенхаген, Делхи, Сингапур, Нова Зеландия и Москва.

На 18 декември 2014 г MAC отпразнува отварянето на своя нов магазин с голямо парти, вдъхновено от празничната колекция на марката Heirloom Mix. Модели и танцьори, преобразени като рекламните визии на бляскавата колекция, повдигнаха градуса на настроението и ни настроиха на празнична вълна в бутика в Mall of Sofia.

Етикети: 
Магазин: 

Твоето мнение