Най-доброто от колекцията на Alexander Wang за H&M

Дългоочакваната колаборация на Alexander Wang и H&M наближава своята премиера в магазините на марката на 6 ноември и най-после можем да видим нейния пълен каталог и кампания. Отбелязваща подобаващо 10 години дизайнерски колекции за модния гигант, Alexander Wang x H&M със сигурност ще ни донесе неочаквана посока, достойна за юбилея. С хокей стик или боксови ръкавици, огромен брандинг и непоколебима сиво-черна палитра, визията на Уанг за H&M е повече от разпознаваема.

“Исках да създам колекция, в която повечето модели са създадени от нулата, отколкото да направя по-достъпни версии на скъпи продукти.”, коментира дизайнерът. Въпреки това, част от неговия емблематичен дизайн през годините ще се прокрадне в някои от моделите Alexander Wang x H&M под формата на крокодилски текстури, боксови шорти или спортни боти.

Ако трябва да изберем само три задължителни за колекционерите артикула от колекцията, те биха изглеждали така: тясната спортна рокля с ленти, изработена от материята скуба, поне чифт от черните кожени боти и кожения джогинг панталон.

В България, както и във всички останали изрично избрани магазини по света, дебютът на колекцията за есента на 2014 е предвиден за 6 ноември сутринта. Предният ден, на 5-и, ще се състои специалното събитие за журналисти и звезди, което е вече традиционна предпремиера на дизайнерските колаборации както у нас, така и по света. Официалното представяне на колекцията в Ню Йорк се състоя на 16 октомври.

Етикети: 
Магазин: 

Твоето мнение