Най-интересното от ароматите на есен 2015

Парфюмните къщи ни заливат постоянно с хиляди предложения в лъскави, изкусителни флакони и често се чувстваме буквално изгубени сред рафтовете в магазина. В морето от нови аромати, ние избрахме 3 дамски и 3 мъжки ухания, с които си заслужава да украсите както себе си, така и тоалетката си.

Дамски:

  • Want на Dsquared2 е ориенталско-цветно ухание с нотки на джинджифил, българска роза, нероли и ванилия. Флаконът е необичаен и дръзко оригинален, изцяло в стилистиката на марката. Няма как да остане незабелязан върху тоалетната ви масичка, а ароматът лесно ще се превърне във ваш отличителен парфюмен подпис.

  • Santal Royal на Guerlain ни повежда на омайно пътешествие из Ориента. Изключително ценните му съставки като сандалово дърво, нероли и жасмин са в силна концентрация, която осигурява траен и присъствен шлейф на парфюма. Ароматът е подходящ както за дамите, така и за господата, а изчистеният черен флакон със златисти елементи е изключителен аксесоар за тоалетката.

  • Soir d`Orient на Sisley е новият вариант на класическия любимец Eau du Soir. Неговите свежи, цветни и пикантни нотки са вдъхновени от Севиля, но сега са подсилени от по-плътна ароматна подложка.


Мъжки:

  • The Scent на Boss е силно въздействаща композиция, доближаваща се до чист афродизиак. В сърцето ѝ стоят плода маника и така популярната в парфюмерията лавандула, които се разгръщат върху подложка от съблазнителна луксозна кожа. Всичко това е поръсено с щипка джинджифил за енергия и свежест.

  • Eau de Cedre на Giorgio Armani е четвъртият парфюм от серията Eaux Pour Homme на италианския моден маестро, посветена на запзаената му марка - мъжкото сако. Всеки аромат от линията, носи духа на определен тип сако. Eau de Cedre е вдъхновен от кадифеното класическо сако. Той е озаряващо дървесно-пикантно ухание с енергизиращи цитрусови връхни нотки и нежна виолетка, сгушена в средата на ароматната пирамида.

  • A*Men Pure на Thierry Mugler - само тази есен два от емблематичните аромати от тази емблематична серия: A*Men Pure Havane и A*Men Pure Malt се лансират отново на пазара. Любителите на калсния тютюн и прашното концентирано какао няма как да подминат тези калсни парфюмни находки.

Етикети: 

Твоето мнение