Nike и Versace Collection с първи монобранд магазини в София

Първият монобранд бутик на Versace Collection отвори врати преди броени дни в Paradise Center. Той разполага с площ от 140 кв.м. и е в унисон с най-новата концепция на марката за визията на магазините и по света - лукс в нов прочит. Официалното откриване на бутика беше уважено от редица известни личности и запалени любители на модата. Предложенията на Versace за новия сезон са решени в черно, бяло, зелено, слънчево жълто и царско синьо. В магазина освен най-новите модели дрехи може да бъде намерена и пълната гама аксесоари на линията включваща чанти, бижута, обувки, колани и шалове, които перфектно допълват визията на всеки Versace фен.

Шопинг маниаците ще имат и още една нова любима дестинация - Nike Only Store, част от новите концептуални магазини на марката, който беше открит в началото на месеца в Serdika Center. Любителите на спорта могат да намерят разнообразни модели спортни екипи, обувки и аксесоари от най-новите колекции на култовата марка. Бутикът предлага и хитовите модели от линията Nike Lunar Flyknit, разработени по специална технология за бегачи, които предлагат изключителна лекота и невероятна стабилност едновременно.

Новата концепция магазини се реализира в целия свят и се фокусира основно върху представянето на отделни продуктови категории, предлагайки артикули, изработени по последните спортни технологии, с инвестиции в екологично производство. Реконструкцията на магазините Nike в цял свят е вдъхновена от идеята за смесване на изкуство, технологични постижения и спорт.  

Етикети: 
Магазин: 

Твоето мнение