Новите колекции на H&M и Zara за сезон пролет-лято 2014

Топлите слънчеви лъчи вече ни сгряват приятно и от пролет, съвсем неусетно ще преминем в любимото ни лято. Големите модни брандове представиха колекциите си за сезон пролет-лято 2014 и ние бързаме да ви покажем какво са сътворили две от водещите масови марки - Zara и H&M.

Колекцията на Zara залага на вечната монохромна комбинация от бяло и черно разнообразена от тропически принтове. Кадрите от рекламната фотосесия са заснети от известния френски моден фотограф Патрик Демаршелие (да точно този, с който Миранда Прийстли от "Дявола носи Прада" искаше да бъде свързана по телефона). Ефирните материи и асиметричния силует са другите отличителни черти на пролетно-лятната колекция на марката.

H&M продължават дългогодишната си традиция да избират изключително популярни личности за лица на марката. Този път австралийският супер модел Миранда Кер, заменя колежката си Жизел Бюндхен като лице на пролетната колекция на бранда. Основна тенденция при моделите е свободната удобна кройка, бохемския шик и задължителните за всеки гардероб артикули като черно сако, бяла тениска и класически прав панталон. Леки материи в класически цветове изпълват колекцията, а нашият най-любим модел от нея са велурените ботуши над коляното в черно и кремаво.

Етикети: 
Магазин: 

Твоето мнение