Ново на козметичния пазар: есен 2015

Верни на традицията си да ви държим в течение с най-новите и ефикасни продукти на пазара, събрахме на едно място петте нови звезди по рафтовете на магазините, които ни направиха впечатление в началото на по-хладния сезон.

1. Нощни маски от Sephora - вдъхновени от азиатските ритуали за красота, новата линия експресни нощни маски на Sephora съдържа решение за всеки проблем. Текстурата им е лек крем-гел, нанасят се на тънък слой преди сън и не се отмиват. На сутринта ни остава само да се събудим с освежен и подмладен тен. Можете да избирате между стягаща, озаряваща, анти ейдж, почистваща и още няколко други вида маски.

2. Auraabsolu от Decleor - новата серия на марката е на базата на едно от най-популярните цветя в света на парфюмерията - жасмина. Тя е със силно антиейдж действие, екстрактът от жасмин абсолю успокоява кожните раздразнения, защитава от свободните радикали и регулира активността на клетките. Линията се състои от дневен и околоочен крем.

3. New Dimension от Estee Lauder - новата серия продукти на иноваторите в козметичния бранш се бори с много специфичен проблем - отпускането на лицевия контур. До скоро се считаше, че с това би могла да се пребори само пластичната хирургия. Но Estee Lauder ни радват с продукти, които напълно трансформират обема и структурата на лицевия контур. Колекцията съдържа четири продукта - мощен серум, наречен Shape+Fill Expert Serum, околоочен филър Expert Liquid Tape и две палитри за контуриране - Shape+Sculpt Face Kit.

4. Visionnaire Nuit от Lancome - още един продукт, който е вдъхновен от азиатския пазар, където първо се случват най-големите иновации в козметиката. Уникалната му текстура гел-олио позволява дълбока хидратация без утежняване и лъсване на кожата. Тя преобразява лицето, действайки през цялата нощ и изтрива всички следи от умора.

5. Eye&Brow Maestro от Armani Beauty - този продукт не е чак толкова нов, но е изключително мултифункционален и нямаше как да не го включим в селекцията, тъй като линията Giorgio Armani Beauty празнува 15 годишен юбилей. Това е кремообразен продукт, който може да се използва за контуриране, подчертаване на веждите, като очна линия или като сенки за очи. Предлага се в два универсални нюанса - по-светъл и по-тъмен. Изключителността му се крие във факта, че с него можем да подчертаем абсолютно всичко по лицето, което желаем и дори да направим корекция на лицевия контур и идеално да скулптурираме. Eye&Brow Maestro е просто идеален за път, спестявайки ни ценно място в несесера със своята компактност и мултифункционалност.

Твоето мнение