Оливия Уалйд е новото лице на колекцията H&M Conscious Exclusive 2015

Актрисата Оливия Уайлд, която наскоро стана майка за пръв път, е новото лице на H&M Conscious Exclusive 2015. Освен с кариерата си в киното, тя е известна и като хуманитарист и ангажирана с редица екологични каузи, заради което е избрана от шведския бранд за посланик на следващата им устойчивата колекция. Към момента има сравнително малко официална информация и кадри от предстоящата кампания като самата Оливия сподели снимка от снимачния процес в своя Twitter профил.

„Устойчивото развитие е една от най-големите ми страсти. Горда съм да бъда лице на H&M Conscious Exclusive – колекция, която показва елегантността в устойчивостта“, коментира актрисата.

Тази година колекцията Conscious Exclusive отразява влиянието на глобализма – кройките и детайлите са вдъхновени от Африка, Азия и индийските култури. Роклите са основен акцент, а ръчно рисуваните щампи, с които са изпъстрени, са създадени специално за колекцията.

„Много ми харесва начинът, по който изглежда колекцията Conscious Exclusive тази година. Благодарение на красивите мотиви дрехите носят своя специфичен характер и всички са изработени от по-устойчиви материали“, споделя Ан-Софи Йохансон, главен дизайнер на H&M, New Development.

Conscious Exclusive ще се предлага в над 200 магазина по целия свят, както и онлайн, от 16-ти април 2015.

Етикети: 
Магазин: 

Твоето мнение