Tommy Hilfiger открива магазин в The Mall

На 27 февруари първият официален магазин на Tommy Hilfiger в България ще отвори врати на първия етаж в The Mall. Той е най-новото попълнение в постоянно увеличаващото се портфолио на магазини на Tommy Hilfiger, откривани в ключови шопинг дестинации по целия свят. Магазинът е собственост на SARKK Group, вносител, дистрибутор и търговец на марката Tommy Hilfiger за Гърция, България, Румъния, Кипър и Македония.

Магазинът на Tommy Hilfiger в The Mall ще предлага най-новите колекции мъжко и дамско облекло, чанти и аксесоари. В допълнение към тях ще можете да откриете и богата гама от бански, плажно облекло, обувки и парфюми.

„Винаги съм обвързвал дизайните си с класическия колежански стил, преплетен с младежкия дух и дръзкото поведение, които придават на колекциите ми този уникален Tommy-привкус“, споделя Томи Хилфигър. „Продължаваме да комбинираме характерния американски стил с уникални детайли и високо качество, за да придадем на непреходните класически облекла свеж и модерен вид. Днес колежанският вид, който е наша запазена марка от години, е модерен по целия свят и за мен винаги е вдъхновяващо да виждам, че този стил се харесва по целия свят.“

Етикети: 
Мол: 

Твоето мнение