В сезона на намаленията - I

Тази година лятото може и да се окаже хладно, но усещаме, че намаленията ще са горещи и нямаме нищо против да се "опарим". Сигурни сме, че и ти искаш да се възползваш от по-ниските цени, затова тук представяме първите обявени отстъпки, които намерихме и подбрахме.

Преди да продължиш, не забравяй да гласуваш в анкетата ни за намаленията.

Както обикновено, Benetton и Sisley са сред първите, които се включват в намаленията. Този сезон не е по-различно и в магазините на двете марки можеш да намериш различни стоки от пролетно-лятната колекция с цени, намалени до 50%. Още по-големи са отстъпките в Week& Shop MDL, FURLA и Palmers, където може да спестиш до 60% от оригиналната цена на много артикули от актуалната лятна колекция.

Свеж полъх усещаме и от Lee Cooper, където настоящата колекция вече се радва на намаления, достигащи 50%, а дамските и мъжки бански костюми са намалени с до 30%.

Още от вълната "до 50% отстъпка" можеш да намериш в магазините на Tom Taylor, Calliope както и в бутик Who*s Who.

Ето и две предложения от Debenhams: отбий се за бански там и ще можеш да спестиш 25% от оригиналната му цена (предложението е валидно до 22 юни), а ако си фен на Azzaro, скокни и до щандовете с козметика - продуктите на марката са намалени с 20% до края на месеца.

До края на месеца има частично намаление и в Sport Depot на избрани модели облекла и обувки Adidas, Reebok, Puma, Nike, Lotto, Champion, достигащо 25% от цената.

По-скромни за сега остават намаленията в магазин Esprit, където отстъпката на пролетно-лятната колекция е до 20%.

Кой магазин мислиш да посетиш най-напред?

Етикети: 

Твоето мнение