В сезона на намаленията - II

Колкото по-горещо става лятото, толкова по-примамливи са и намаленията по магазините. В разгара на плажния сезон също има причина да отделиш няколко часа за разходка до някой мол - ще можеш да попълниш гардероба си на много изгодна цена.

Ние, от своя страна, пък специално подбрахме някои от примамливите оферти от моловете специално за теб.

Ако все още си пред своята годишна лятна ваканция, възползвай се от намаленията в магазини GoldenPoint с намаления до цели 70% или в Seven Seconds и New Silhouette, където намаленията стигат до 50% на отделни артикули. Ако харесваш Triumph - там отстъпките са до 30%. Не забравяй и слънцезащитните продукти - в Beauty Zone те вече са с 20% отстъпка, както и слънчевите очила - Grand Optics имат намаление до 60%, а в Opticlasa отстъпките са до 50%.

Помисли и за облеклото за свободното време, но извън плажа - можеш да се възползваш от по-ниските с до 50% цени в Tom Taylor и Fan Point, до 20% в Mason's, до 30% в Levi's, в Timeout пък намаленията на лятната колекция са до 70%, също толкова голяма отстъпка можеш да грабнеш и в Miss Sixty / Energie и Lee Cooper.

Ако искаш да обновиш спортната си екипировка мини през магазините на Puma (до 40% намаления), Nike (също до 40%) и Adidas (до 35%).

Моментът е подходящ да зарадваш себе си или някой близък с бижу от Swarovski с отстъпка до 50% или пък да направиш дома си още по уютен с декоративния текстил на Textura (отстъпките в момета са също до 50%).

Етикети: 

Твоето мнение