Време е за летни намаления!

Точно преди началото на отпускарския сезон е времето, когато трябва да подсигуриме летните одежди в гардероба. И точно навреме идват летните намаления, които да ни помогнат това да се случи по-лесно. Ако се чудите дали е време за пазар, ето част от намаленията на които се натъкнахме, но достатъчни да убедят нас да се разходим по магазините.

Започваме с H&M, които дори не говорят за проценти при намаленията си, а директно примамват с цени: можете да прибавите нещо ново в гардероба на цени от 5, 10, 15, 20 лв.

Докато сме на тема дрехи, поднасяме ви един куп магазини, в които намаленията стигат до 50%: такова е намалението в Debenhams на продуктите, които не са от последната колекция; толкова достига намалението и в Stradivarius, Oviesse също ни посреща с огромен плакат с числото "50" на него. Reserved и Mohito също не се цепят от групата "до 50%", но поставят и условие: там намаленията са в сила до 28 юни (но ние тайно се надяваме, че ще продължат и след това). Продължаваме с намаленията в Cropp Town и една от любимите марки на тийнейджърките - Tally Weijl.

През лятото винаги има време за градинско парти или изискан прием - Zara, Miss Sixty / Energie и Karen Millen са помощниците в този случай, като при всички има примамливи намаления, част от които стигат до 50%.

Примамливи намаления са обявили и в Esprit, където можете да си харесате нещо с до 30% отстъпка от цената. В Paolo Boticelli намаленията на колекция пролет/лято 2013 също стигат до 30%. Ако сте почитатели на Adidas Originals - също може да се възползвате от намаления, достигащи 25%.

Pompea са готови да ви подготвят за плажа: ако си купите 2 чифта бански, по-евтиния от тях ще можете да получите с 20% намаление. В магазин VOUGE тече 20% намаление на колекциите пролет/лято 2013 от LE SILLA, PIERRE BALMAIN.

Oliver Weber пък ще се погрижат за аксесоарите - чантите и часовниците на австрийския бранд са с 30% намаление до 5 юли.

Направихте ли вече план в каква последователност ще посетите магазините? Ако се натъкнете на намаление, което неволно сме подминали - споделете го в коментарите :)

Етикети: 

Твоето мнение