Wycon Cosmetics откри магазин в България

На специално събитие в присъствието на водещи гримьори, блогъри и журналисти италианската марка Wycon Cosmetics откри първия си магазин в България, който се намира в Serdika Center. Гост на откриването беше топ гримьорът на марката Масимилиано Лате. Той демонстрира тенденциите за лято 2015 и по специално линията Wild Escape. Грим визията за летните дни според Wycon Cosmetics се фокусира върху скулптурирано лице, което обаче изглежда максимaлно близко до естествено. Графични линии подчертават очите и веждите, но акцент има и върху устните, за които той препоръча интензивни и плътни матови цветове от червената гама. Всички предимства на лицето са подчертани без то да бъде "претрупано" с грим продукти.

Wycon Cosmetics е основана през 2009 година в Неапол. Само за няколко години тя успява да се наложи като една от водещите марки на Апенините и да отвори над 150 магазина в региона. Продуктовата гама е изключително разнообразна и включва над 3000 артикула за лице и тяло, за жени и мъже, за любители и професионалисти в изкуството на разкрасяването. Основната цел на марката е да предлага качествени козметични продукти, произведени в Италия, на достъпни цени.

На събитието вниманието ни грабна палитрата Nude`n`Wild, част от новата колекция на марката, наречена Wild Escape. Тя доста напомня на така популярните сред козметичните блогъри Naked палитри на Urban Cosmetics. Наборът от нюд тонове, съчетани с меко розово и златисто за озаряване на погледа е твърде подобен, а консистенцията на сенките е концентрирана и с лек металически отблясък. Палитрата се предлага в два варианта като цената също, не е за пренебрегване - около 50 лева. В случай, че имате път към бутика на марката, ви препоръчваме специално да обърнете внимание на Nude`n`Wild.

Магазин: 

Твоето мнение