Цветно настроение с аксесоарите на Samsung

На стилно събитие в своя шоурум в The Mall Samsung представи нови цветни и свежи аксесоари за мобилните си устройства, с които всеки клиент ще може да персонализира телефона си според своите предпочитания. Най-новите предложения на компанията са безжично зарядно, калъф Clear View Cover и слушалки LevelOn Wireless за моделите Galaxy S6 и S6 edge.

Безжичното зарядно е с изцяло вградена сертифицирана безжична технология за зареждане WPC и PMA, Galaxy S6 и Galaxy S6 edge задават нов стандарт в индустрията за универсално безжично зареждане. Калъфът Clear View Cover е не по-малко елегантен от самия телефон и е чудесно допълнение към него, което го предпазва от надраскване. Той притежава полупрозрачен преден капак, който позволява да се виждат часа и датата, заряда на батерията, входящите повиквания и съобщения, без да се отваря. Особено ни допадна функцията му на огледало, защото така пестим винаги ценното място в дамската чанта, а и имаме повод да извадим на показ любимия си телефон.

Безжичните слушалки Level OnWireless изолират изцяло всички странични шумове благодарение на функцията Active Noise Cancellation, така че потребителят може да се наслади напълно на предпочитаната от него музика, както и на всяко друго съдържание – игри, видео, дори обаждания. За максимално удобство слушалките са оборудвани и с touch control, за да може регулирането на звука да става само с едно докосване.


Освен аксесоарите за Galaxy S6 и S6 edge, в рамките на събитието бяха представени и аксесоари за други мобилни устройства (Galaxy S5, Galaxy Note 4), както и цялата продуктова гама от смарт часовници –(Gear S, Gear 2, Gear Fit). Гостите получиха консултация с анализ на цветовете и личния стил от специалиста Румяна Пенева, както и идея за модерни и актуални за лятото съчетания на дрехи и мобилни аксесоари от стилиста Кристиан Пижов.

Твоето мнение