Giorgio Armani представя: цветен лак за устни

Наскоро Giorgio Armani Beauty отпразнува 15 години успешно присъствие на козметичния пазар. Компанията продължава лансирането на иновативни грим продукти във връзка със своя юбилей. Днес ви представяме Ecstasy Lacquer - формула, която обединява всичко: блясъка на лак за устни, хидратацията на балсам, трайността на "стейн" и неповторима интензивност на цветовете.

Много повече от обикновен гланц, Ecstasy Lacquer е истинско постижение на технологията. Вода, цветни агенти, глицерин, ярки пигменти се съчетават, за да създадат този „цветен лак“. След като се водата се изпари , олиата излизат на повърхността и оформят блестящ филм, който не оставя лепкаво или мазно усещане и обгръща красиво устните. Продуктът не се изтрива или размазва в продължение на цели 8 часа, а цветът не избледнява. Трайността на Ecstasy Lacquer се дължи на етилцелулозата – ултра еластичен полимер, който спомага цветът да е по-устойчив като формира гъвкаво, блестящо и комфортно покритие.

Всеки от 18-те цвята в линията на Ecstasy Lacquer е специално създаден с 2 възможни ефекта: наситеност и лак или металически и перлен ефект.Като резултат, Ecstasy Lacquer предлага електрически цветове с изненадващо интензивен резултат и формула, която е свежа през целия ден. Рекламно лице на новата линия продукти за устни е канадската актриса Сара Годон.

Giorgio Armani Ecstasy Lacquer е в продажба от от този месец в магазините от веригата "Дъглас", където марката е ексклузивно представена, а препоръчителната му цена е 64.00 лева.

Магазин: 

Твоето мнение