New Yorker – мода от севера

снимки: newyorker.de

New Yorker е немска компания за достъпна ежедневна мода, чиято история започва през 1971 година в най-северния германски град – Фленсбург. И макар че понятието „северна мода“ обикновено се асоциира със скандинавския дизайн, дрехите на New Yorker отлично отговарят на основните й характеристики – лаконичност и добро качество.

Изборът на името New Yorker не е случайно – именно жителите на Ню Йорк въплъщават качествата на идеалния купувач на марката – млад, стилен, самоуверен, гледащ напред. Освен това подобно запомнящо се име веднага осигурява място в сърцето на купувачите и в момента New Yorker е една от десетте най-популярни марки за младежка мода в света.

Успехът й е предопределен от самото начало. Само за десет години New Yorker става една от водещите марки за производство на дрехи в Германия, като акцентът е основно върху джинсите и други спортно-елегантни дрехи за всеки ден. В момента под шапката на New Yorker се произвеждат дрехи и аксесоари от няколко колекции - Fishbone, Fishbone Sister, Amisu, Censored и Smog – те обхващат от по-елегантни дамски дрехи до бански и аксесоари. Марката има почти хиляда магазина по целия свят.

С какво се отличават – У нас това не е широко известно, но New Yorker имат най-разнообразна и много популярна дейност в подкрепа на различни музикални фестивали, предавания, риалити програми и сериали. Сред знаменитостите, с които марката работи, са Мадона, Кайли Миноуг и Лейди Гага.

Какво си заслужава да купим – В случая важното е не толкова „какво“, а „колко“ и с оглед напълно поносимите цени в магазините на New Yorker, може да се купи много.

Етикети: 
Магазин: 

Твоето мнение