Парфюмни изкушения за 8-ми март

Обичаният женски празник 8-ми март наближава стремително и ние разбира се щастливо се размечтахме за подаръци. А какъв по-хубав и вдъхновяващ подарък по случая от красив парфюм? Ето защо подбрахме 3 чудесни съвсем нови предложения, които ще ви зарадват и заредят с енергия за предстоящите слънчеви пролетни дни.

Eros Pour Femme на Versace - след изключително популярния мъжки аромат, Versace пускат на пазара тази пролет и женската версия на парфюма. Вдъхновението за него разбира се идва от легендата за бога на любовта - малкия крилат Ерос. Ароматът изкушава с енергизиращи нотки на бергамот, лимон и нар, които плавно преливат в жасминово абсолю, самбак и божур. Подложката е страстен и дълбок микс на дървесни нотки.

Elie Saab Le Parfum Resort Collection - този аромат е изцяло вдъхновен от лазурносиния бряг на Ривиерата, който е отразен в самата бутилка, от луксозните яхти и скъпите средиземноморски ваканции. Композицията започвам с леки смокинови нотки, загатващи яркото и сочно лято, последвани от масла от мандарина и портокал за щипка цирусова свежест в жегата. Парфюмната симфония завършва с жасмин, подплатен от амбър и кедър.

Carven L`Eau de Toilette - новият аромат е по-олекотена версия на хитовия Carven Le Parfum и може да бъде описан като свеж цветен букет. Доминираща е фрезията, която е уплътнена с ароматно сандалово дърво.

Твоето мнение