4 интересни събития, които да посетим този уикенд

Топлите, слънчеви уикенди тепърва започват и няма нищо по-хубаво от това да ги прекарате на открито в града, забавлявайки се на различни интересни места. Решихме да подберем за вас няколко събития, които привлякоха вниманието ни и обещават да са наистина приятни. Ако на 13 и 14 юни сте в София, четете внимателно по-надолу.

Serdika Fashion Run - тъй като сме сайт за молове, няма как да не започнем с модно събитие в мол. На 13 и 14 юни Serdika Center организира състезанието на лятото, в което най-бързите печелят страхотни награди, които сами са си избрали. Всеки, направил сметка за поне 50 лв през тези дни може да вземе участие в състезанието. Стартовата линия е на ниво -1, а началният час - 12 часа. Това, което трябва да направите е да изберете артикула, който желаете да спечелите от специалния дигитален Hot book: http://serdikacenter.bg/lookbook/8  и да пробягате разстоянието до магазина, в който се намира само за 6 минути. Ако успете да надбягате часовника, продуктът ще бъде ваш напълно безплатно. Ние ви желаем успешно бягане!

Second Hand Bazar@Г А Р А Ж - извън моловете обаче се случват още куп интересни събития като специалния секънд хенд базар, който ще се състои отново на 13 и 14 юни от 11.00 до 18.00 часа в алтернативния pop up магазин Г А Р А Ж на ул. "Гео Милев" 4. Там ще можете да разгледате най-разнообразни модни находки на атрактивни цени, включително и детски дрехи. А ако имате късмет, можете дори да договорите специална цена за това, което сте си харесали. Нашият съвет е да отидете по-рано, защото артикулите са само по 1 бройка и в 1 размер. А никой не обича да са грабнали перфектните обувки точно под носа му нали? Повече са събитието можете да намерите тук: https://www.facebook.com/events/1000901449943266/

Glamour & AVON Beauty Bus - още едно събитие този път с козметична насоченост. За да посрещнем лятото със стил списание Glamour и AVON са ни подготвили страхотна изненади. Първото мобилно студио за красота ще направи своята премиера в София на 12, 13 и 14 юни. Всички желаещи ще имат възможност да се оставят в ръцете на професионалистите за безплатен грим и маникюр с продуктите на козметичната компания. Розовият автобус ще бъде  на три топ локации от 11.00 до 18.00 часа: на 12 юни в Бизнес парк София, на 13 юни на бул. Княз Батенберг (на мястото на бившия мавзолей) и на 14 юни пред НДК до Пилоните. Любителките на красотата ще бъдат посрещнати с освежаваща напитка в специалния кът за релакс, където ще могат да изчакат реда си за преобразяване.

Седмица на иберийското кино в НДК - помислили сме и за киноманите. 15 филма, които разкриват разнообразието на испанското и иберо-американското кино ще бъдат представени в НДК до 14 юни. Те са осигурени от посолството на Испания у нас, Институт Сервантес и дипломатическите мисии на Аржентина, Колумбия, Еквадор, Мексико и Венецуела. Киноседмицата започна с комедията "Испанска афера”, а акцент в изданието е "Освободителят”, който е сред най-награждаваните филмови проекти на Венецуела. Изненада за зрителите ще е прожекцията на филма "Цветя” на 14 юни, на която ще присъства самата режисьорка на продукцията Анна Родригес Росел. Тя ще отговори на всички въпроси на публиката, обещаха организаторите. Прожекциите се провеждат в кино "Люмиер", а входът е безплатен. Програмата на събитието можете да видите тук: http://ndk.bg/program

Твоето мнение