7 чудни идеи за забавления в мола за 1 юни

Имате ли план как да прекарате веселия и празничен Ден на детето и какво да посетите с малчуганите? Ако все още не сте решили, или ако сте оставили незапълнено място в графика, вижте 7 идеите за 1 юни с които ни подмамват моловете.

В столичния The Mall празненствата започват от 14:00 часа с гигантско "Не се сърди човече" със сформирани на място шарени отбори и специални правила с които ще ви запознаят аниматорите. За най-малките пък е предвиден атрактивен кът с фигури на животни направени от балони в почти реални размери. Всяко дете ще може да се преобрази с магията на цветовете в любимо животно и да получи снимка за спомен.

Paradise Center има програма за целия следобяд на 1 юни: от 12:00 до 20:00 всяко дете може да се премени с костюм за парти да се снима и ще получиш своя снимка – магнит, като подарък от мола. От 16:00 ще има музикално-образователно събитие с много викторини, изненади и игри - „Спри детето запази“ със специалното участие на малките балеринки от школата на Маша Илиева, актьорите от „Весел Столичен светофар“, а от 19:00 ч. започва концерт на любимите звезди от X Factor - Пламен и Иво.

Първоюнска олимпиада ще очаква своите участници в Sky City Mall от 17:30 часа с четири интересни дисциплини: Надбягване с легени, Пренасяне на грах със сламка, Летен ски слалом за двама и финала - Биатлон с фризби и ръчна количка. За най-добрите ще има специални награди.

В Serdika Center малчуганите ще се забавляват с празнична програма - часът на Ивокс Меджик Шоу, вокална група „Смехоранчета“, много игри, фокусници, стрийт танци от „Нечовеците“ и едно специално шоу с водни балони. Празника започва точно в 16:00 и освен всичко останало ще включва и LEGO крепост с уникално интерактивно изложение на фигури и модели от „емблематичните тухлички“.

Пренасяме се във Варна, където и двата големи търговски комплекса в града организират празнични забавления за 1 юни. В Grand Mall ще има детски куклени представления, посветени на любимците на най-малките – Спондж Боб и Дора Изследователката.  Първи ще се появи Спондж Боб – в 11:00 ч., а от 12:00 ч. ще има Bubble Show. В 14:00 ч. започва веселата си работа Работилницата на Спондж Боб и Дора Изследователката. Празненствата са част от честването на 5-та годишнина на мола.

В Mall Varna празненствата ще започнат също в 11:00 часа с „Бебе маратон“- състезание по пълзене и надбягване с проходилки за бебета. От 14:30 до 17:30 часа малките гости на комплекса ще станат част от балонено шоу, а в 17:45 започва „Разказвачът на приказки“ -  интерактивното детско представление с модерна интерпретация на известна българска приказка и томбола с над 50 награди.

Жителите и гости на Русе могат да се отбият в Mall Rousse - забавленията ще са целодневни и по много: програмата започва в 12:00 с куклената постановка спящата красавица, ще продължи със семейни спортни игри или безплатен открит урок по тенис от 13:00, от 17:00 на сцената ще излезне Пипи Дългото Чорапче, а в 18:30 за настроението на малки и големи ще се грижи Прея. От 10:00 до 12:00 часа ще се проведе станалия традиционен първоюнски шахматен турнир за деца.

И един бонус за родители: в деня на детето не забравяйте да се огледате по магазините с детски стоки - много от тях ще предлагат примамливи намаления, например в H&M ще има 20% намаление за детски обувки; Колев и Колев също ще направят отстъпка от 20% на обувки и сандали; Imaginarium дава 20% отстъпка на избрани артикули; Хиполенд предлага над 500 различни идеи за подарък; магазини mo имат 25% отстъпка на бебешка и детска секция, както и много други.

Твоето мнение