Да подкрепим Стилиян Петров

Публикуваме една малко необичайна за нашия сайт новина, но благотворителните каузи винаги са били изключително важни за нас. Ако искате да подкрепите големия български футболист Стилиян Петров, можете да присъствате на грандиозното шоу, което се подготвя с благотворителна цел на националния стадион "Васил Левски" на 26-и май. Първа инвестиционна банка закупи 1000 билета за благотворителния мач на "Легендите на България", селектирани от любимия български треньор Димитър Пенев, и ветераните на "Астън Вила". Събраните приходи от продадените билети ще отидат за лечението на децата на България, страдащи от левкемия.

ПИБ кани всички съпричастни да вземат безплатно билети за този мач и заедно да подкрепим благотворителната кауза. Всеки желаещ може да вземе своя билет от клонове на банката в София и страната, които ще работят и през предстоящите празнични дни. За удобство на почитателите на футбола билетите в София ще се раздават и в клоновете на Fibank в моловете: Serdika Center, Mall of Sofia, City Center Sofia и Paradise Center.
Билетите ще се раздават от 21 май 201З г. (вторник) до изчерпване на количествата. Всеки може да получи максимум 2 билета.

Етикети: 

Твоето мнение