И в моловете февруари е месецът на виното и любовта (обновена)

Наближава празникът на влюбените и започва трескавото оглеждане за подаръци за любимия човек. Да намерим иделания начина да кажем "Обичам те" не винаги е лесно, но търговските центрове са готови да ни помогнат по един или друг начин. Освен многобройните предложения от различни магазини специално за 14 февруари, ето още няколко приятни изненади от моловете:

Една единствена снимка е достатъчна да ви донесе екскурзия за двама до Париж в играта на Bulgaria Mall - снимайте се пред специалната цветна стена в мола и изпратете снимката на имейла на играта (виж тук) и стискайте палци на 15 февруари жребият да определи вас.

Mega Mall ще изпрати една двойка на романтична 2-дневна почивка в изискания RIU Pravets. За целта пуснете в специалната пощенска кутия вашето писмо-интерпретация на любовта. Организаторите обещават и много поощрителни награди.

Сердика център също са се подготвили за празника на влюбените с игра, която включва комбинация от покупки, мини-голф, писма и вероятно други разнообразни условия, които ни доскучаха още на 3-тото изречение. Оставяме на вас да се ориентирате на сайта им.

Мол Русе ще е пълен с изненади - до 14 февруари всеки, който е похарчил поне 100 лв в обектите в мола за ден може да се включи в томбола с награда 3-дневна екскурзия за двама до романтичната столица на Италия - Рим.

На самия 14 ще има кулинарна изложба "Вкусът на любовта", а благотворителен търг ще набира средства в помощ на доизграждането на православния храм „Всех Святих“ в Русе. Посетителите ще могат да се научат да танцуват кизомба с танцьорите от Салса Клуб „Амигос“ и да посетят сесия бързи срещи (speed dating).

Mall Varna ще зарадва някой от своите посетители с диамантен пръстен, а други двама ще грабнат уикенд за тях и половинката им в спа комплекс. За да имате шанс да спечелите някоя от тези награди трябва да се регистрирате за участие след като си купите нещо за поне 20 лв от търговския център и се регистриране на бюро "Информация". В играта с различни награди се включват и много магазини сред които Andrew’s Fashion, Celiо, Strand, Petek 1855, Massimo Zardi, Triumph, Seven Seconds, ART’93 и др.

В съседният Grand Mall Varna 14 фавруари ще бъде отбелязан с концерт на финалистите в в X-Factor - от 18 часа на сцената ще се появят Невена Пейкова, Михаела Маринова, Славин Славчев, Иво и Пламен Добреви, Мирян Костадинов и Георги Бенчев.

София Ринг Мол ще се опита да привлече влюбените с разнообразни инициативи сред които шоколадов бар, томбола с романтични награди, колело за влюбени и дегустация на разнообразни вина.

Етикети: 

Твоето мнение