Първи юни, дестинация: София

Само след няколко дни ще обърнем календара на месец юни и това, което ще ни посрещне там е Денят на детето - време за веселби, игри и детски смях! Ако се чудите къде да заведете малчуганите, ето няколко идеи, които ни предлагат софийските молове:

В Bulgaria Mall ще има целодневни забавления - празникът ще започне по обяд с музикални изпълнения и ще продължи с приказен бал, училище за вълшебници, детски куклен театър, игри с аниматори и много награди. В 17:00 часа настъпва приказното време с "Пощенска кутия за приказки". Детски приказки ще четат Драго Симеонов, Яна Грудева, Богдана Трифонова, Людмила Сланева и други. „Пощенска кутия за приказки“ е проект на Гери Турийска, който вече повече от две години събира и представя истории, подчинени на месечна тема. При всяко издание на поредицата събития се селектират десет атрактивни разказа, които се представят пред публика от популярни лица-актьори, музиканти, журналисти.

Mall of Sofia са приготвили цяло корабокрушенско приключение на далечен остров в което участие ще вземат и три тигъра и камила - малчуганите ще трявбва да се справят с някои "трудности" на островния живот и да търсят съкровище, като в крайна сметка целта е да се смеят до пръсване. Приключението започва в 11 часа.

Много забавления ще има и в Paradise Center: от 12:00 до 19:00 ще има кът за забавно рисуване, със същия начален час Комсед и Сиела организират "Работилница за деца", същото ще направят и Imaginarium, а Alice Kids примамват с детска площадка с люлки и батут. Между 14:30 и 18:00 часа при вход Сребърна ще има танцов спектакъл, куклен театър и шоу с множество награди.

1 юни е и денят в който врати ще отвори новото място за забавления в Paradise Center - Funtopia.

В City Center Sofia забавлението ще е в работилничка "Сръчковци", където ще има весел карнавал и голяма торта, като условието да получиш парче от нея е да дойдеш маскиран като любим герой.

В Sky City забавленията започват още в 10:30 сутринта, а забавленията ще продължат през целия ден. На специален щанд пред мола ще има инициатива за събиране на детски книжки, които след това ще бъдат дарени на деца в неравностойно положение. Повече информация можете да намерите тук.

Арена на забавленията ще се превърне и открития паркинг пред The Mall. Цял ден там ще има песни, танци, концерти и най-различни състезания и игри с любими детски герои като Мечо Пух, Спайдърмен, Angry Birds и куп награди за малки и големи. Цялата програма може да видите тук.

Запазихме мястото, което ще постеим самите ние за десерт: на 1 юни в Serdika Center започва Serdika Brick Fest - фестивал на Lego фигури и всичко свързано с любимата ни играчка и до днес! Фестивалът щр продължи до 13 юни, а всички ще могат да се насладят на цял Lego град в който ще могат да се управляват автомобили, джипове и автобуси, и дори роботи. Задължителна дестинация!

Етикети: 

Твоето мнение