Шопинг изненади за 14 февруари - Свети Валентин

Време е да се настроим на тема романтика - на вратата чука празника на влюбените и само след няколко дни всичко около нас ще бъде покрито с балони във формата на сърца, телевизиите ще бълват романтични филми, а заведенията ще ни примамват с вкусни оферти за двойки.

Точно в разгара на подготовката за деня на влюбените решихме да ви представим някои примамливи оферти от търговските центрове, които могат да направят прекарването на празника ви от малко по-приятно до незабравимо.

За начало, ето една интересна игра от Burgas Plaza Mall - можеш да се включиш в нея, като идеш до специалния фотокът на партерното ниво и се снимаш (заедно с твоя любим човек). След това снимката ще бъде качена в това Фейсбук приложение и двойката, която събере най-много гласове до 24 февруари ще спечели специален полет с балон с горещ въздух и романтична вечеря. Има изненада и за гласуващите - един от тях ще спечели фотоапарат Nikon S01.

В Park Mall Стара Загора ти предоставят шанс срещу всеки 20 лв от твоята покупка да бъдеш един от двама щастливци, които ще спечелят нов смартфон - Samsung Galaxy S4. Ако пропуснеш телефона, има и дуги награди. Наградите се теглят на 14 февруари, а повече за играта виж тук.

Малко по-нестандартен, но оригинален, подход предлага на влюбените Mall of Sofia - ако пазарувате там за поне 20 лв ще имате шанс да зарадвате любимия си човек с персонално послание, което ще можете да видите в самия търговски център в деня на влюбените. Отделно, най-добрите послания ще се борят за гласовете на публиката (във Фейсбук) и най-високо оценените ще донесат на създателите си интересни награди.

Стигаме до най-романтичната част -  пътуванията. Ето към кои молове да се насочиш, ако искаш да спечелиш пътуване до някое романтично кътче от нашата планета: Mall Rousse ти предоставя възможност да спечелиш екскурзия до града на Ромео и Жулиета - Верона - като се регистрираш в томболата с касова бешежка за покупка над 50 лв най-късно до 14 февруари.

Ако се снимаш пред сърцето в градината на Strand Бургас и направиш тази снимка профилна във Фейсбук (трябва да остане там поне до 14 февруари), имаш шанс да спечелиш пътуване за двама до Париж, както и ваучери за пазаруване. Разбери повече тук.

В Сердика Център готвят "Любовен карнавал", който може да те прати до Карнавала във Венеция. От теб се изисква да напишеш любовно послание към любим човек и да го пуснеш в специалната кутия на Информация. И да стискаш палци на 14 февруари, разбира се.

Романтична разходка из Венеция можеш да си спечелиш и ако се разходиш до Paradise Center - там потърси кутията при сърцата и в нея пусни любовно послание за твоята половинка. Изненадите не спират до тук - докато си на същото място, иди до специалния любовен кът на ет. 1 (но ще трябва да си с половинката си) и се остави в ръцете на професионалния фотограф там. Вашата снимка от фотосесията ще бъде качена във Фейсбук и ако събере достатъчно гласове ще ви донесе пътешествие до Дубай. Виж тук за повече информация за игрите.

Етикети: 

Твоето мнение