Sofia Ring Mall като място за събития под открито небе

Точно когато София усети лятото с вървящите с него високи температури, Sofia Ring Mall представи на специална гала вечер откритите пространства на търговския център като място за разнообразни събития - от семейни събирания, през фирмени събирания, до разнообразни спортни събития.

Гала вечерта събра представители на бизнеса, модните среди и медиите, които се насладиха на приятна атмосфера под звездите, допълвана от музиката на Нов симфоничен оркестър, професионални изпънения на танго и огнено шоу. Сред акцентите на вечерта беше кулинарната околосветска обиколка, по време на която гостите опитаха 7 национални кухни от цял свят.

Мястото на събитието бе на Амфитеатъра на Sofia Ring Mall, който е и едно от местата, подходящи за организиране на събития на открито около търговския център. Другите възможни локации са просторните тераси на търговския център, разкриващи живописни гледки към планината, както и вътрешната голяма сцена до магазина на notosgalleries. Според организаторите местата са подходящи за планиране и провеждане на различни типове събития като фирмени партита, коктейли, тийм билдинги, културни мероприятия, спортни състезания, концерти, представления, сватби и много други.

Освен официалните събития, молът ще предлага на своите посетители и клиенти и по-екстремни изживявания. От май тази година търговският център разполага с уникален офроуд терен, вече е готова и фристайл зоната за BMX, а съвсем скоро предстои откриването и на специален скейтборд терен.

Един от "високите ангели", посрещащи гостите

Етикети: 

Твоето мнение