27 ноември - черен петък за шопинг маниаците

На 27-ми ноември любителите на шопинга и намаленията ще могат да се възползват от предложенията на няколко мола в столицата и страната, обединени под  популярното название Черен петък.

За втора поредна година Mall Rousse се включва в инициативата като Черният петък ще стартира на 27 ноември в 08:30 часа в хипермаркет Carrefour, където разнообразие от стоки ще бъдат предлагани с намаления до 40%.
Точно в 10:00 часа врати отварят и останалите търговски обекти в мола, които ще предлагат отстъпки, започващи от 50% и достигащи до 80%.
Класически стилните дамски облекла в новите колекции на марките Daphne и Bobo Zander в този най-очакван от пазаруващите ден ще могат да бъдат закупени с между 20% и 30% отстъпка. Значителни намаления ще има и в магазините LC Waikiki,Kenvelo, Lee Cooper, Carlo Paolliи Glamour и много други.
Не са забравени и най-малките посетители на шопинг центъра – през целия ден на промоционални цени ще ги очакват винаги забавните скокове с бънджи.
Пътеводител към тези и още много атрактивни предложения ще бъдат стикерите с надпис Black Friday, маркиращи конкретната оферта на всеки един от участващите обекти.

Специални намаления до 60-70% на 27-ми ноември ще предлагат и магазините в Bulgaria Mall i Serdika Center. Намаленията завладяват големи международни вериги като H&M, Benetton&Sisley, Reserved, LC Waikiki, Desigual, Terranova, Kenvelo, Lee Cooper, Selected Brands, бутикови предложения като Alexandra, Andrews, Badoo, Week&Shop MDL, Elisabetta Franchi, QUIZ, топ брандове като Douglas, GUESS, Hippoland, Triumph, Sport Vision.

За подробни списъци с магазините, участващи в Черния петък, следете внимателно страниците на моловете. А ние ви пожелаваме приятно предколедно пазаруване!

Твоето мнение