Ароматът на лятото - Chanel Eau Vive

Една от любимите ни парфюмни къщи Шанел добави нов член към семейството на своя успешен парфюм Chance. И то точно на прага на лятото, което ще запомним точно с това неповторимо ухание. Описан като "витален аромат, вибриращ от енергия", Chanel Chance Eau Vive е разкошен искрящ грейпфрут, приземен от подложка богатите и земни ирис, кедър и ветивер. Парфюмът носи прохлада дори в най-горещите дни и е идеален за дълги часове, прекарани край басейна или на плажа.

Както и останалите членове на семейството Chance, той идва в добре познатата изчистена овална бутилка, увенчана със стилна квадратна капaчка с фрост ефект. Цветът на вълшебната течност е решена в свежо бледо коралово. Комбинацията от грейпфрут, червен портокал и цитрус всъщност ухае сладко и не е нито прекалено рязка, нито прекалено "бръснарска" върху кожата. Няма как да прекалите с Chanel Chance Eau Vive, защото той уляга чудесно върху кожата и не дотежава дори в най-горещите дни. Но все пак внимавайте колко често посягате към красивото флаконче, тъй като то може да се окаже празно прекалено бързо.

Рекламната кампания на новия аромат също е интересна със своя винтидж дух, включващ класическа игра на боулинг, но с щипка очарование, напълно в стила на Шанел. В нея четири прекрасни модела, въплъщаващи духа на всеки един от ароматите от семейството (Chance, Chance Eau Tendre, Chane Eau Fresh и Chance Eau Vive), използват флаконите вместо боулинг топки. Едновременно класическо и неочаквано, нали?

Твоето мнение