Balmain за H&M - датата е 5-ти ноември!

Откакто буквално преди часове научихме новината не можем да си намерим място от вълнение - истинските майстори на френския лукс Balmain ще сътворят специална капсулна колекция за H&M! По време на наградите Bilboard самият креативен директор на Balmain Оливие Рустейн потвърди чудесната новина, минавайки по червения килим в компанията на топ моделите Кендъл Дженър и Джордан Дън, облечени в част от предстоящата колекция.

„Бих искал да достигна до хората от моето поколение: това е моята основна цел като дизайнер. H&M ми дава уникалната възможност да поканя всички в света на Balmain, за да бъдат част от мечтата, създавайки глобалното движение #HMBalmaination – кампания, приобщаваща всички в социалните мрежи чрез специален хаштаг. Сътрудничеството беше изключително естествено за мен: H&M е марка, която е близка до всеки. Тя призовава за обединение и аз изцяло подкрепям тази идея“, заяви Оливие Рустейн.

Креативният директор вече подгрява вълнението, свързано с предстоящата колаборация, споделяйки кадри в своите профили в социалните мрежи, обединение под хаштага #HMBALMAINNATION.

„Радваме се, че Balmain е наш гост-дизайнер в H&M и създава едно истинско приобщаващо изживяване за всички. Със своята смесица от висша и улична мода Balmain създава уникален стил – едновременно пищен, директен, чувствен и енергичен. Той е тясно свързан със света на шоубизнеса и музиката, което добавя още един елемент на изненада“, споделя Ан-Софи Йохансон, творчески консултант в H&M.

Колекцията ще съдържа както дамски, така и мъжки модели и ще бъде официално заредена в магазините на H&M по цял свят на 5-ти ноември. Очакваме невероятни структурирани рокли с множество ръчно ушити детайли, асиметрични блейзъри и рок-шик кожени панталони и дънки. А докато зачеркване дните в календара до великата датата ще ви запознаем съвсем скоро с невероятно вдъхновяващата история на модната къща Balmain, чийто уникален стил, смесица от висша и улична мода, е тясно свързан с света на шоубизнеса и музиката.

Етикети: 
Магазин: 

Твоето мнение