Есенна rock`n`roll мода от Mango

При нас летните жеги предстоят тепърва, но дизайнерите вече представят колекциите си за идващия студен сезон. Испанският моден гигант Mango избра най-известната българка на световния моден подиум в момента Креми Оташлийска като една от звездите на дефилето им за колекция есен/зима 2015. Ревюто беше част от традиционната седмица на модата в Барселона.

Основно място в колекцията заема класическата гладка черна кожа. Виждаме я под формата на дълги шлифери, блейзъри, гащеризони и къси панталонки с висока талия. Истински рок-шик в действие! Mango умело правят микс от противоположни материи като съчетават грубата кожа с дълги и ефирни рокли от шифон, украсени с принт на дребни цветя, много плетива в черно и бяло, включително овърсайз пуловери, носени като рокли, и дори костюми в черно, бяло и сиво с класически линии.

Визиите са допълнение от неизменните високи велурени ботуши, груби боти до глезена, тънки черни шалчета и широкополи шапки, решени основни в неутрални цветове, за да оставят в центъра на вниманието прекрасната черна кожа.

Етикети: 
Магазин: 

Твоето мнение