Фон дьо тенът MAC Studio Waterweight - светлина в бутилка

С настъпването на разхлаждането е време да се огледаме за нов фон дьо тен. Ако през лятото и през ум не ни минава да посегнем към този козметичен продукт, то началото на есента отново го изважда на предни позиции в несесера ни с гримове. Днес ще си поговорим за новото предложение на MAC - Studio Waterweight SPF 30.

Още самото име подсказва, че текстурата ще бъде лека и необичайна - всъщност това е хбриден продукт и представлява серум фон дьо тен. Самият апликатор на шишенцето е под формата на пипета. Покритието е естествено точно поради иновативната си текстура и се изисква сериозно разклащане на бутилката преди употреба, за да разполагате с хомогенна смес, с която да работите. Ако имате някакво обезцветяване на части и от кожата на лицето или упорити пъпки, които все още не са зараснали, ще ви се наложи да прибегнете до услугите на коректор, защото само MAC Studio Waterlight няма да ви бъде достатъчен. Другият вариант е да напластите фон дьо тена върху проблемния участък. Ние го направихме и можем да ви уверим, че той се справя чудесно с тази задача без изкуствен ефект тип маска, напукване или свличане.

Едно от основните предимства на MAC Studio Waterlight е прекрасния здравословен блясък, който придава на кожата. И това се случва само в точките, където слънцето допира лицето ви. Чиста магия! Забравете хайлайтърите и тежкото контуриране, за което губите доста време. Фон дьо тенът едновременно леко матира кожата и я озарява - изключително рядка комбинация. След ежедневно носене лицето не лъщи неприятно и няма нужда от корекции с пудра.

Имайте предвид, че цветът на продукта в бутилката е малко по-светъл от това, което се вижда при нанасяне върху кожата. Препоръчваме нанасянето на MAC Studio Waterlight с четка заради малко по-течната текстура, но ако сте свикнали да работите с пръсти, няма да имате проблем. С този фон дьо тен върви чудесно четката MAC 196.

Желаем ви перфектна есен в комбинация с перфектна кожа :)

Магазин: 

Твоето мнение