H&M представи своята колекция Studio AW15 в България

Преди няколко дни на специално събитие в шоурума на H&M бе представена есенната колекция Studio AW15, чийто световен дебют бе в началото на март в рамките на Парижката седмица на модата, както и основната есенна колекция за мъже на бранда. На представянето по традиция присъстваха куп родни знаменитости, а за  футуристичната обстановка и допринесоха музикалните сетове на модела и DJ Глория Петкова.

Спортна енергия, практичен футуризъм и звезден блясък са основните теми на H&M Studio за сезон есен/зима 2015. Палтата и якетата с двойни ципове вдъхват модерна свежест, докато блузите с поло яка са ключови за сезона, заедно с блестящите пуловери и вталените и разкроени панталони. Колекцията включва свободни модели за наслояване и вдъхва умерено, модерно мъжко излъчване. H&M Studio AW15 ще бъде налична в 200 магазина по света, както и онлайн, от 10-ти септември.

Колекцията набляга на материи като вълна, найлон, кожа, велур, изкуствена кожа и коприна, а цветовата гама е основно в разнообразни нюанси на непреходното червено,  оранжево, тъмно зелено, бежово, сиво, черно, бяло, златно, бронзово и сребърно. Ключовите модели в H&M Studio AW15 са дългите удобни жилетки с цип, палта и плетива, панталоните тип цигара и асиметричните дълги ризи.

Магазин: 

Твоето мнение