Lush - по-различната слънцезащита

Вече говорихме за най-добрата слънчева защита на пазaра, но днес решихме да ви представим един малко по-необичаен продукт, с който кожата ви ще бъде мека, подхранена и защитена през лятото. Сигурно вече сте попадали на нетрадиционните, весели козметични хрумки на компанията Lush, а дори и само да сте минавали покрай някой от магазините ѝ, няма как да не сте усещали силната вкусна миризма, която се носи на метри от тях.

Естествените съставки, на които залага компанията, са прекрасна алтернатива на традиционната слънцезащита за лятото. Твърдото слънцезащитното блокче The Sunblock съдържа каламинова пудра, която тонизира и успокоява кожата с антисептичните си свойства. Естественият цинков оксид, от който е съставена, осигурява широкоспектърна слънчева защита и заедно със синтетичните слънцезащитни съставки на продукта ефективно предпазва кожата от ултравиолетовите лъчи със SPF 30. Тhe Sunblock разбира се съдържа и изобилие от  масла, най-вече сусамово, което подсилва ефекта на слънцезащитните съставки и подхранва кожата в дълбочина. Маслото от синя лайка допълва успокояващото кожата действие със своите антибактериални, противовъзпалителни и антисептични свойства.

От Lush на са забравили, че постоянно изложената на жарките слънчеви лъчи кожа се нуждае и от интензивна хидратация, ето защо са включили в състава на Тhe Sunblock и ценното розово масло абсолю, което успокоява кожата, добавя оздравяващ ефект и оставя фин аромат след нанасяне. В микса е включено и какаово масло, което позволява на блокчето да се плъзга лесно по тялото и придава интензитет на вече натрупания загар. Слънцезащитното блокче се нанася с плъзгане върху влажна кожа докато се разтопи от естествената телесна топлина, след което се отмива и тялото се подсушава чрез нежно попиване с хавлия.

Етикети: 
Магазин: 

Твоето мнение