MAC Wash&Dry - време е за лятно освежаване

MAC празнуват настъпването на топлите слънчеви дни със своята жизнерадостна многоцветна колекция, наречена Wash&Dry. Тя набляга на комбинациите от ярки цветове, за да ни вдъхнови да избягаме от монохромната визия в макиажа и да експериментираме с грим палитрата на воля. Все пак е лято!

Напълно в стила на марката, опаковките са истински малки бижута, преливащи в цветовете на дъгата, които няма как да не развълнуват всяко женско сърце. Продуктите от колекцията могат да бъдат и прекрасен акцент върху тоалетката, създавайки лятно настроение. В Wash&Dry Summer Collection дебютират няколко съвсем нови цвята червило и сенки за очи, но важна част от нея всъщност е посветена на веждите. И това никак не е учудващо, имайки предвид, че те са естествената "рамка" на лицето и правилното им оформяне може да промени цялостния му изглед.

Професионалните моливи за вежди имат за цел да им придадат възможно най-естествено излъчване като ги уплътнят и подредят без да придават изкуствен, прекалено нагласен вид. MAC Cosmetics предлага да завършите визията си със светли сенки за очи и ярко червило. По този начин ще постигнете перфектния грим за всяко парти – без значение дали вечерно в някой стилен бар или плажно през деня.

Колекцията MAC Wash&Dry включва: бронзираща пудра, която се предлага в два варианта, хайлайт пудра, руж, трио сенки за очи в комбинации зелено/лайм/каки, бежово/бронзиращо кафяво/черно със златни перли, бяло с оранжеви перли/прасковено оранжево/медно златисто-бронзово, червила и гланцове за устни, спирала, лакове за нокти, гел-крем за вежди, молив за очи, дълготраен и водоустойчив сет за вежди, четки  и специална чантичка за гримове.

Колекцията вече е заредена в магазините на MAC в Mall of Sofia и The Mall.

Етикети: 
Магазин: 

Твоето мнение