Ново на козметичния пазар: синьото лято на Chanel

Винаги сме били големи фенове на непреходните класика и финес, въплътени във всяко творение на Chanel. Това се отнася както за техните модни, така и козметичните им колекции. И макар и с малко закъснение лятната грим линия на марката, наречена Chanel Blue Rythm 2015 вече е в магазините в България.

Както подсказва и самото име, тя е посветена на винаги актуалното синьо, което може да бъде използвано както за цялостен макиаж, така и като акцент върху миглите, клепачите или ноктите. Огромното предимство на този цвят е, че той е универсален и отива на почти всеки подтон на кожата, а същевременно е подходящ както за дневен, така и за вечерен драматичен грим. Нашият съвет е да комбинирате синьото с бежово, сиво, черно, кафяво или цвят слонова кост, за да постигнете моментален ефект тип изтънчен холивудски блясък.

Chanel Blue Rythm 2015 включва палитра с четири допълващи се нюанса сенки, два цвята от така популярните "бурканчета" сенки на марката (единият е лимитиран само за Европа), два лака за нокти във вибриращо сини нюанса, два вида класически единични сенки за очи, любимата спирала Le Volume de Chanel, разбира се в наситено синьо, молив за очи, очна линия и прозрачен гланц за устни.

Пожелаваме ви приятно пазаруване и едно незабравимо синьо лято!

Етикети: 

Твоето мнение