Tommy Hilfiger представи колекцията си есен-зима 2015

Американската модна марка Tommy Hilfiger представи колекцията си есен/зима 2015 с ефектна фото сесия, фокусирана върху спортната тематика. Изпълнени със спортен ентусиазъм семейство Hilfiger се отправя към стадиона за американски футбол, отдавайки почит на емблематичното американско спортно облекло с колежански мотиви.

"За отпразнуването на 30-тата си годишнина Tommy Hilfiger представя една изцяло нова концепция за класическия американски футбол. Гредите са издигнати, очертанията на игрището са поставени и всички се събират за един динамичен футболен мач – всичко това с акцент върху стила в новата кампания, озаглавена „TEAM HILFIGER“, споделят от компанията.

В заснемането на кампанията в Парк „Монтерей“, Калифорния, централна роля има супермоделът Бехати Принслоу, която се завръща като посланик на марката за втори пореден сезон. Участие взимат и други лица от предишни кампании като Джулия Хафстрьом, Р. Джей Кинг и Майлс Макмилан, както и някои нови звезди като Бруно Фабре, Нейт Гил и Саймън Несмън.

Създадената през 1985 г. от дизайнера Томи Хилфигер с финансовата подкрепа на индийския бизнесмен Мохан Мурджани компания днес е световна модна марка, която присъства в над 90 страни в Европа, Северна и Южна Америка, Азия и Тихоокеанския регион, като има над 1400 обекта по света. Продуктовите й линии включват спортни облекла за мъже, жени и деца, обувки, облекла за голф, плуване и ветроходство, бельо и пижами, чанти, аксесоари, очила, парфюми, часовници, продукти за домашно обзавеждане и спално бельо, като част от тях са лицензионни. Колекцията Hilfiger Denim включва дънкови облекла и обувки за мъже и жени, както и широка гама чанти и аксесоари.

Монобранд бутиците на Tommy Hilfiger в България се намират в The Mall и Сердика Център.

Етикети: 
Магазин: 
Мол: 

Твоето мнение