Въздушно докосване от Dior

Най-новите тенденции в грима и декоративната козметика са съчетанията между няколко продукта, които освен многофункционални, са и изключително приятни за ползване и нежни към кожата. Магьосниците от Dior както винаги са в крак с тренда и създадоха перфектният микс между серум и фон дьо тен, наречен Diorskin Nude Air Serum Foundation.

Иновативният продукт комбинира качествата на грим и грижа за кожата в едно. Ултра леката му формула без талк и богата на летливи масла се слива мигновено с кожата и придава естествен равномерен тен. Въпреки че Diorskin Air Nude е почти невидим върху кожата, действието му е повече от очевидно - фините линии са прикрити, тенът е озарен, с кадифен финиш и фин блясък.

Колекцията на Dior за перфектна кожа е допълнена от две пудри, които са като нежна милувка и глътка свеж въздух за лицето. Само едно движение на пухчето на прахообразната пудра Diorskin Nude Loose е достатъчно, за да уеднаквите и матирате тена. Финалният щрих е невидим и лек като перце като същевременно оставя кожата да диша.

Компактният вариант на пудрата Diorskin Nude Tan освен съвършен завършек на грима, придава лек здравословен загар на лицето, сякаш не сте били цял ден пред компютъра, а сте се радвали на слънчевите лъчи сред природата. А най-важното е, че пудрата не запушва порите, а създава своеобразен щит срещу агресивната околна среда и намалява абсорбирането на вредни частици.

Етикети: 

Твоето мнение