Колекцията Balmain за H&M се сдоби с парфюм

Помните тоталната лудница, която предизвика колекцията на Balmain за H&M нали? Докато отгласът от нея все още не е утихнал, двете компании пускат ексклузивен парфюм, който също ще бъде лимитиран. Ароматът започва с нотки ефирен бял жасмин, подплатен от бобова тонка, за са се разтвори в омайна сърцевина от класически кедър. Подложката е комбинация от мускус и сандалово дърво, които гарантират трайността на парфюма.

По повод лансирането на аромата самият Оливие Рустейн, творчески директор на Balmain Paris, споделя:

„Искаше ми се да създам нещо истински специално за аромата Balmain x H&M. Той е задълбочен и мистериозен, подходящ както за нея, така и за него. Разпознава се лесно, съблазнителен е и те кара да се чувстваш превъзходно. За мен бе като да превърна традиционните аромати в напълно нови. Парфюмът притежава специалното отношение на Balmain днес и аз съм изключително развълнуван да го споделя с всички, с помощта на H&M.

Ароматът е създаден за #HMBalmaination. Колекцията Balmain x H&M получи невероятно признание и ме накара да се чувствам изключително щастлив и горд. Нямам търпение да споделя този парфюм с всички фенове на Balmain и H&M, които очакват още от колаборацията.“

Лимитираният парфюм можете да намерите от 3 декември и в магазина на H&M на бул. Витоша 6.

Етикети: 

Твоето мнение