30 дни мода и красота от Cosmopolitan и The Mall

За втора поредна година през целия месец март The Mall и списание Cosmopolitan организират инициативата "30 дни мода и красота", която ще зарадва посетителите на мола с разнообразни шопинг изненади.

Всеки ден, от понеделник до неделя, определени продукти ще могат да бъдат закупени на изключително атрактивни цени. В съответния ден ще се провеждат по две акции – в 11.00 часа и в 17.00 часа. Единственото, което трябва да направите, е да посетите розовия кът на Cosmopolitan и The Mall, където ще получите заверен и подпечатан двоен талон преди обявения час на съответната акция. Всяка неделя ще бъде теглена и специална томобла с награди, в която може да участва всеки и не е обвързана с конкретна покупка. Сред марките, подкрепящи инициативата, са Guy Laroche, Andrews, Sephora, Humanic, Esprit и много други.

В рамките на месеца ще бъдат организирани и редица интересни събития като моден хороскоп, стайлинг консултации и цветови анализ. Инициативата  и тази година ще завърши с традиционния Cosmopolitan Shopping Sprint.

Повече информация как да участвате в акциите, събитията и томболите, както и календар на всички активности можете да намерите тук: http://cosmopolitan.bg/30days/kalendar.html

Етикети: 
Мол: 

Твоето мнение