8-ми март в мола - защо не?

Очаквате ли 8-ми март с нетърпение? Независимо дали сте любителки на женския празник или просто се радвате на поредния повод за подаръци, ние винаги дръжим да сте добре информирани. Тази година имате възможност за избор измежду разнообразните предложения на моловете за весело прекарване на празника, съчетано с много промоции, подаръци и разбира се ритуали за разкрасяване, без които никоя жена не може.

Bulgaria Mall и магазин Debenhams ни изненадват с "Голямото пролетно пазаруване" - до 8 март ще можете да се възползвате от 25% намаление на всички продукти, както и 10% намаление на парфюмерия и козметика.

От Mega Mall също са помислили за нас - по случай празника те са подготвили специални изненади и незабравими моменти за всяка дама, която посети търговския център и направи покупки. На 8-ми март между 10.00 и 20.00 часа при направена покупка над 35 лева ще можете да избирате между празничен грим, прическа или маникюр! Ако направената покупка е на стойност 15 лева, ще можете да се освежите със специален празничен коктейл, миксиран на място от Мега бармана.

По случай наближаващия най-нежен и красив празник салонът за красота Pretty Lab в The Mall е подготвил специално предложение за всички дами - 50% отстъпка от цената на всички процедури за лице, за да заблестите подобаващо на специалния ден.

Mall of Sofia ни предлага да обявим кои са най-важните за нас дами и защо ги обичаме пред цяла България. От 6 до 8 март всеки може да изненада любимата жена, майка или приятелка с музикален поздрав в ефира на БГ Радио и предаването "Любими песни за любими хора", от специалното празнично студио на шоуто, което ще се излъчва на живо от Mall of Sofia.

През най-женския месец Mall Burgas Plaza дава възможност на 3 дами да спечелят пълно преобразяване. За целта трябва да са направили покупка на стойност 30 лева между 01 и 31 март, да регистрират касовата бележка на бюро Информация и да участват в специалната томбола с красиви награди.

В Mall Varna на 7 и 8 март между 12 и 16 часа ще се проведат специални Beauty Days, посветени на женската красота. В атрактивно декорирана шатра ще бъдат организирани  напълно безплатни сесии за разкрасяване. Beauty Mall Varna ще бъде осмомартенски подарък към дамите, посетили търговския център в празничния уикенд, от обектите на територията на комплекса, които предлагат стоки или процедури с грижа за женската красота. Записване за участие в Дните на красотата ще можете да направите на място по време на събитието.

Етикети: 

Твоето мнение