Активен уикенд с H&M

По случай старта на продажбата на новата колекция H&M Sport, шведската марка организира безплатни тренировки, които ще се проведат в два поредни уикенда в два столични мола. За всички, които приемат спорта като начин на живот и ценят добрата форма, H&M дава възможност за избор между четири тренировки с различен интензитет, като веднага след приключването им ще имате възможност да закупите моделите от колекцията с 20% отстъпка.

Със старта на инициативата привържениците на интензивните занятия ще могат да се включат в Insanity – силно натоварваща програма, при която се редуват серии от упражнения с ниско и максимално ускорено темпо на изпълнение. KombatXtreme пък е предназначен специално за феновете на бойните тренировки – стилът напомня боен фитнес клас с движения от бокс, карате, капоейра, кикбокс, но се изпълнява под звуците на преливаща от адреналин музика.

За тези, които предпочитат по-спокойните тренировки, най-привлекателно ще бъде заниманието Pilates – система от упражнения, която набляга на балансираното развитие на тялото чрез придобиване на сила и гъвкавост. В края на тренировъчния ден любителите на латино музиката ще могат да се впуснат в шеметния танц на Zumba – латино денс аеробика, която е комбинация от танц и кардио тренировка и съчетава движения от меренге, салса, кумбия, регетон.

Този уикенд – 31.01. и 01.02. – събитията ще се проведат в Serdika Center. Те са напълно безплатни и изискват само предварителна регистрация, която става за секудни. Можете да се запишете тук: http://social.hm.com/bg_BG/hm-sport-bulgaria. Следващият уикенд (07-08.02) тренировките ще се проведат в Paradise Center.

Етикети: 

Твоето мнение