Fashion Night Out със CND

За първи път в България на 2 април 2015 г стартира инициативата на популярната марка професионални лаков CND - Fashion Night Out. На тази дата  15 избрани салона в София ще отбележат премиерата на най-новата колекция лакове на CND – Garden Muse и ще представят на клиентите си актуалните тенденции за лято 2015г.

„Тази инициатива стартира в Италия през миналата година и постигна огромен успех. Тя вдъхнови жените и ги накара да очакват с нетърпение всяка нова колекция на CND, така както очакват новите предложения на любимата си модна марка. България е сред първите в световен мащаб, които се присъединяват към този вълнуващ проект. Така българските дами ще могат да преживеят емоцията на летните цветове и да са в тон с най-актуалните тенденции в маникюра“, сподели Томас Шафер, директор международни продажби към CND, част от Revlon Professional Brands.

Гостите на CND Fashion Night Out в столичните салони ще са сред първите, които могат да украсят ноктите си с цветовете от най-новата колекция на марката, наречена Garden Muse. Специално за CND Fashion Night Out – Лято 2015 салоните са подготвили и уникална CND атмосфера, в която ще предложат на присъстващите стилен коктейл, за приятно допълнение на преживяването.

Колекцията Garden Muse е вдъхновена от разцъфналата лятна градина, а цветовете в нея са наситени, забележими и открояващи се. В колекцията Garden Muse са включени 6 нови цвята на дълготрайния лак CND Vinylux и гел формулата CND Shellac – с иновативна технология, благодарение на която маникюрът засилва издръжливостта си под въздействие на слънчевата светлина. Лаковете носят тематични цветни имена като Beckoning Begonia, Crushed Rose, Wisteria Haze, Lost Labyrinth, Reflecting Pool и Butterfly Queen.

Салоните, които са част от инициативата са: Angel Style, салони Murphy, ИКАС АРТ студио, ‘Nouhou, MNJ, Family, Hair Shop, Салон Пърфект маникюр, Nail Bar, Extravagance, Hairstyle, Неви Митева, Студио Анджелина, Огоста.

Етикети: 

Твоето мнение