Кинопремиера: "Тор: Светът на мрака"

Настъпи моментът на една от най-очакваните премиери за този сезон: Богът на гръмотевиците, бурите и плодородието се завръща в "Тор: Светът на мрака" по кината този петък, 1 ноември.

В епичното продължение на историята, забъркана около скандинавските богове и сблъсъка им със съвременния свят, Тор (в ролята отново е любимеца на дамската аудитория Крис Хемсуърт) ще се наложи да се изправи срещу загадъчен враг, предшестващ самата Вселена и ще трябва да се бори не само за запазването на Земята, но и за спасението на Деветте измерения – всички обитавани светове според скандинавската митология. Възстановяването на реда във Вселената ще изправи Бога на гръмотевиците срещу древната раса на Тъмните елфи, предвождана от отмъстителния Малекит, чийто стремеж е да опустоши всички светове и да ги потопи отново в мрак. Тъмният елф е противник, когото дори Один и Асгард не могат да победят.

Във втория филм ще видим и продължението на историите на героите от първата част - Локи (Том Хидълстън) отново ще играе ключова роля, а напълно според очакванията развитие има и романтичната авантюра на скандинавския бог с неговата любима от Земята Джейн Фостър (в ролята - неизменно очарователната Натали Портман).

Режисурата на втората лента е поверена на Алън Тейлър, когото ТВ зрителите познават добре, ако си падат по жанра фентъзи, от сериала "Игра на тронове".

Премиерата за България е този петък, а най-нетърпеливите фенове могат да се възползват от специалното предложение на кината Cinema City и да си вземат билет за Тор маратон - в 21:30 часа започва прожекцията на Тор: Богът на Гръмотевиците, а в 00:01 часа е ред на Тор: Светът на мрака. За билети и повече информация вижте тук.

Ако не държите на премиерата, но сте решени да гледате филма, ето ви една възможност да спечелите двоен билет в някой от салоните на Кино Арена.

 

Етикети: 

Твоето мнение